Huishoudelijke Hulp

Huishoudelijke Hulp

Het kan voorkomen dat u voor een kortere of langere periode geen grip heeft in de zorg voor uw huishouden. Thuiszorg Aura staat dan voor u klaar om u hierin te ondersteunen. Wij geloven erin dat het belangrijk is om uw huis schoon en leefbaar te houden. Wij helpen u dan graag mee met onder andere stofzuigen, strijken, dweilen etc.

De hulp bij het huishouden valt onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Uw gemeente is verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan. Dit houdt in dat u een indicatie moet aanvragen bij uw gemeente. Hiervoor kunt u terecht bij het Wmo-loket of sociale wijkteam in uw gemeente.

Eigen bedrage

Als u een indicatie krijgt betaalt u ook een eigen bijdrage. De hoogte van de eigen bijdrage is voor iedereen verschillend en hangt onder meer af van het inkomen. De eigen bijdrage betaalt u aan het CAK. U ontvangt dan iedere periode (4 weken) een factuur met het bedrag dat u moet betalen.

Voor meer informatie hierover adviseren wij u te bellen met het CAK op telefoonnummer: 0800 – 1925

Mocht u er niet uitkomen of wilt u advies in uw eigen taal, bel dan met Thuiszorg Aura op telefoonnummer 0314 – 647 489. U mag ons ook mailen op info@thuiszorgaura.nl.

Wij helpen u graag verder.

Instagram:

Contact

Telefoon: 0314 647 489
E-mail: info@thuiszorgaura.nl
WhatsApp: 06 10 10 59 25

Laatste Nieuws: